Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятности и финансови загуби застигат четири от зодиите

Източник lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

Телец

Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...
 

Близнаци

Денят ще стартира по не най-хубавия метод: или ще зародят компликации в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи повратен миг. Благодарение на сполучливото стичане на събитията, ще можете да контролирате обстановката, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сърпрайзи са вероятни през втората половина на деня. Може да дойдат положителни вести или да се появят благоприятни условия да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже обвързван с взимане на значими (и верни) решения, свързани с работа и кариера. 
 

Рак

Денят ще премине много умерено, в случай че щадите личните си нерви и не стартирате да се биете с тези, които за в този момент нямат желание да Ви атакуват. Конкурентната битка абсолютно е нещо увлекателно, само че в този момент Ви е нужно помирение, с цел да възстановите силите си и да си намерите нови съдружници. Може да решавате задания, свързани с обучение, повишение на квалификацията и самореализация. Всяка активност, изискваща най-малко малко творчество, ще Ви радва, и по едно и също време с това ще Ви оказва помощ да привлечете вниманието си към себе си. Голяма е вероятността да започнете длъжностен разказ.
 

Лъв

Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на благополучие.... Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.
 

Дева

Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време. 
 

Везни

Голяма е вероятността, през днешния ден да объркате любовта с деликатност. Ще чувствате удивителна топлина в душата си, а название на това свое възприятие ще Ви бъде мъчно да изберете... Само че е просто належащо да го извършите, въпреки и единствено да разберете, по какъв начин да живеете по-нататък, а и какво ще стане с зародилите усеща.
 

Скорпион

Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата. 
 

Стрелец

Компанията, която сте събрали към себе си, може изключително доста да покаже, какви в действителност се явявате. Вгледайте се по-внимателно защо приказва Вашият избор на другари. Оценете какъв брой сила употребявате за неща, които Ви се костват значими и нужни. Помислете, по какъв начин бихте могли да усъвършенствате своята лична роля в този свят. Например, можете да се заемете с щедрост или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята благотворителност, в действителност може доста да измените, а това е извънредно значимо.
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значими събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки. 
 

Водолей

Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР